За нас 

Започнавме како мала транспортна компанија во 2012 година. Со текот на годините добиваме доверба и подршка од нашите соработници кои ни помогнаа во нашиот раст.

Долгогодишно искуство во транспортот

 

Камиони кои работат со нас

Активни тури

Години во бизнисот

Нашиот тим

Имамe динамичен тим подготвен да ви помогне во секое време!

Емил Вучковски

Емил Вучковски

Менаџер

Маринела Вучковска

Маринела Вучковска

Диспечер/Администратор

Дејан Стојанов

Дејан Стојанов

Диспечер/Планер

Петр Николенко

Петр Николенко

Администратор/Техничка подршка

Посетете не

Нашата канцеларија се наоѓа во Штип, ул.Генерал М.Апостолски 27-31 Македонија, можете да не посетете Понеделник-Петок од 08:00 – 17:00 часот.

Контактирајте не

+38970589111

Нашата локација

Канцеларија

ул.Генерал М.Апостолски 27-31

2000 Штип, С.Македонија

Емаил адреса:

info@selog.net

ЕДБ:BG203280036

Телефон

Емил Вучковски

+38970589111

Работно време

Понеделник: 08:00 – 17:00
Вторник: 08:00 – 17:00
Среда: 08:00 – 17:00
Четврток: 08:00 – 17:00
Петок: 08:00 – 17:00
Сабота: затворено
Недела: затворено

Испрати порака