Нашите услуги

Ние сме вашата подршка во транспортот!

ДАЛИ САКАТЕ ДА ГИ МЕНАЏИРАМЕ ВАШИТЕ ВОЗИЛА ?

Посредување и  договор со некој од нашите партнери за  обезбедување на  работа за вашите возила во текот на целата година. организација и издавање на  картички за гориво , фактурирање без ддв и опција за наем на приколка .

РЕДОВНИ ТУРИ И РАБОТА ЗА КАМИОНИ НИЗ ЦЕЛА ЕВРОПА

 • Директни договори за соработка со различни Логистички компании низ цела Европа. Ние ги кординираме и диспечираме вашите камиони.
 • Нашиот тим се состои од искусни диспоненти кои ќе бидат со вас 24/7.
 • Директно комуницираме со возачот, проследуваме и помагаме во работата

НАЕМ И ПРОДАЖБА НА ПРИКОЛКИ

 • Директни договори за соработка со различни Логистички компании низ цела Европа. Ние ги кординираме и диспечираме вашите камиони.
 • Нашиот тим се состои од искусни диспоненти кои ќе бидат со вас 24/7.
 • Директно комуницираме со возачот, проследуваме и помагаме во работата

КОМПЛЕТНИ ТОВАРИ НИЗ ЦЕЛА ЕВРОПА

 • Нудиме комплетни делумни тури низ цела европа, нашиот фокус е превоз помеѓу Скандинавија и земји од Европската унија со комбинација до Бугарија и Грција.
 • Можете да не контактирате со информација каде е празен вашиот камион  ние ќе ви ја дадеме најдобрата понуда!

КНИГОВОДСТВО, АДМИНИСТРАЦИЈА И ОСИГУРУВАЊЕ

 •  Ја следиме и обработуваме секоја фактура, кредитна нота и исплата за вашата компанија.
 • Организација и посредување на отварање и водење на транспортна фирма во Р. Бугарија
 • Различни видови на осигурителни   полиси  за роба ЦМР , зелена карта камион и приколка.
 • Најдобра цена и услуга во  осигурителната индустрија.

Помош на пат

 •  Доколку имате проблем со возилото или ви треба помош за сервис можеме да ви помогнеме!
100%

100% гаранција за успех со нас