LIMA CONSULTING

Ние сме вашата подршка во транспортот

РАБОТА, ОСИГУРУВАЊЕ И ПОМОШ ЗА МЕНАЏИРАЊЕ НА ВАШАТА ТРАНСПОРТНА КОМПАНИЈА

редовна работа на кругови низ европа

  • Директни договори со повеќе логистички компании низ цела Европа за работа на цена по КМ
  • Искусен тим на диспоненти и администратори на ваше располагање 24/7

Комплетни и делумни товари низ цела европа

  • Ви нудиме комплетни и делумни товари за камиони низ цела Европа за различен вид на приколки и опрема
  • Кажете ни каде е вашето возило?

администрација книговодство осигурување

  • сметководство администрација и осигурување.
  • Помош и посредување за отварање и водење на фирма во Р.Бугарија.
  • Најдобрите понуди и цени за секаков вид на осигурување за роба, возила и транспорт

Рента на приколки

  • Рента на полуприколки
  • Најдоброто можно решение за најниска цена 

Наши партнери

DTK Road Transport A/S

Специјализирани во скандинавската транспортна индустрија,  брзи диманични и секогаш расположени за соработка, работа на кругови помеѓу Данска-Шведска-Германија, Бенелукс  

Theo Faassen Expeditie N.V.

Лоцирани во Венло, Холандија специјализирани за секаков вид на транспорт на роба и работа на кругови помеѓу Бенелукс-Германија-Франција , Брза наплата редовна работа во текот на целата година

Blue Water Shipping

Специјализирани во Скандинавската транспортна индустрија, редовна работа на кругови помеѓу Данска- Шведска и Норвешка

NORDCARRIER CONTINENT A/S

Специјализирани во комплетни товари помегу Данска -Шведска- Германија- Бенелукс , мала динамична компанија, секогаш ни стои на располагање и помош

NTG- Nordic Transport Group A/S

NTG-Групата брзо прерасна во една од водечките компании во транспортната индустрија во Скандијавските држави и Европа,  доколку барате партнер за соработка за повеке видови на транспорт NTG е вистинскиот избор

DSV: Global Transport and Logistics

Глобална логистичка компанија и лидер во Европа, присутни се во сите Европски држави со различни видови на работна понуда

Новости

Овде можете да ги проследете сите актуелни новости за транспортот во европа

Контакт

+38970589111

Локација

Office

Генерал М.Апостолски 27-31, 2000 Штип

Email

info@limact.com

VAT:MK4029022526360

Телефон:

Емил Вучковски

+38970589111

Работни часови

Пон: 08:00 – 17:00
Вто: 08:00 – 17:00
Сре: 08:00 – 17:00
Чет: 08:00 – 17:00
Пет: 08:00 – 17:00
Саб: Затворено
Нед: Затворено

Испрати порака