Документи

Овде можете да превземете корисни документи за транспорт бесплатно!

Документи за превземање

PDF

Правила и Регулатива за возење низ Европа

PDF

ЕУ регулатива за распоред на тежина и носивост на товар.

PDF

Правила за управување и вршење на транспорт со камион низ Европа

JPG

Правилник и упатство за пополнување на цмр (пример)

PDF

Табела за празници во Европа

JPG

Правилник за потполнување на Европски записник

Контактирајте не

+38970589111

Нашата локација

Канцеларија

Гарлеански Черешарник

52, 2500, Ќустендил, Бугарија

Емаил адреса:

info@selog.net

ЕДБ:BG203280036

Телефон

Емил Вучковски

+38970589111

Работно време

Понеделник: 08:00 – 17:00
Вторник: 08:00 – 17:00
Среда: 08:00 – 17:00
Четврток: 08:00 – 17:00
Петок: 08:00 – 17:00
Сабота: затворено
Недела: затворено

Испрати порака