Осигурување

Доколку имате потреба од совет или полиса за осигурување , можеме да ви помогнеме да ја добиете најдобрата понуда за секаков вид  на осигурителни полиси за транспортната индустрија

ОПЦИИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ

ОСИГУРУВАЊЕ ЗА КАМИОНИ/ЗЕЛЕНА КАРТА

Контактирајте не за најдобра понуда за осигурителни полиси за вашиот камион и приколка

h

ЦМР/ ОСИГУРУВАЊЕ НА РОБА

Вашиот товар секогаш треба да биде осигуран кога вршите транспорт низ Европа

Контактирајте не за да најдеме најдобра  опција и предлог за осигурување ЦМР,

КНИГОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ И АДМИНИСТРАЦИЈА

Контактирајте не ако ви треба помош за отварање и водење на фирма во  Бугарија,

Контакт

+38970589111

Локација

Office

Генерал М.Апостолски 27-31, 2000 Штип

Email

info@limact.com

VAT:MK4029022526360

Телефон:

Емил Вучковски

+38970589111

Работни часови

Пон: 08:00 – 17:00
Вто: 08:00 – 17:00
Сре: 08:00 – 17:00
Чет: 08:00 – 17:00
Пет: 08:00 – 17:00
Саб: Затворено
Нед: Затворено

Испрати порака