РАБОТА НА КРГОВИ НА ЦЕНА ПО КМ НИЗ ЕВРОПА

Овде подолу  можете да ги разгледате нашите понуди за редовна работа по кругови помеѓу повеке релации низ Европа

DTK Road Transport A/S

Специјализирани во скандинавската транспортна индустрија,  брзи диманични и секогаш расположени за соработка, работа на кругови помеѓу Данска-Шведска-Германија, Бенелукс  

Theo Faassen Expeditie N.V.

Лоцирани во Венло, Холандија специјализирани за секаков вид на транспорт на роба и работа на кругови помеѓу Бенелукс-Германија-Франција , Брза наплата редовна работа во текот на целата година

Blue Water Shipping

Специјализирани во Скандинавската транспортна индустрија, редовна работа на кругови помеѓу Данска- Шведска и Норвешка

NORDCARRIER CONTINENT A/S

Специјализирани во комплетни товари помегу Данска -Шведска- Германија- Бенелукс , мала динамична компанија , секогаш ни стои на располагање и помош

NTG- Nordic Transport Group A/S

NTG-Групата брзо прерасна во една од водечките компании во транспортната индустрија во Скандијавските држави и Европа,  доколку барате партнер за соработка за повеке видови на транспорт NTG е вистинскиот избор

DSV: Global Transport and Logistics

Глобална логистичка компанија и лидер во Европа, присутни се во сите Европски држави со различни видови на работна понуда

За повеќе информација контактирајте не

Контактирајте не

+38970589111

Нашата локација

Канцеларија бр.1

Генерал Михајло Апостолски 27-31, Штип 2000, Македонија

Канцеларија бр.2

Гарлеански Черешарник

52, 2500, Ќустендил, Бугарија

Емаил адреса:

info@selog.net

ЕДБ:BG203280036

Телефон

Емил Вучковски

+38970589111

Работно време

Понеделник: 08:00 – 17:00
Вторник: 08:00 – 17:00
Среда: 08:00 – 17:00
Четврток: 08:00 – 17:00
Петок: 08:00 – 17:00
Сабота: затворено
Недела: затворено

Испрати порака